Bratislava in the Sky 2017 - Radio Viva

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

ŽIVOT V MESTE > BRATISLAVA PODUJATIA
Bratislava in the Sky 2017

V úzkej spolupráci s mestom Bratislava svetoznáma Dinner in the Sky® sa opať vracia na Slovensko s eventom BRATISLAVA IN THE SKY 2017. Myšlienka a koncept Dinner in the Sky® ponúka mimoriadny a nezabudnuteľný zážitok stolovania v oblakoch – spolu s exkluzívnou atmosférou, dychvyrážajúcim výhľadom na mesto a kuchyňou od tých najlepších šéfkuchárov.
Event sa bude konať na Tyršovom nábreží v Bratislave, kde bude stôl pre 22 hostí vďaka tímu profesionálov zavesený vo výške 50 metrov. O hostí sa bude starať šéfkuchár a tím čašníkov, ktorí budú servírovať jedlo zo stredu stola. Pre návštevníkov a ich príbuzných pripravia okrem netradičného zážitku to najdelikátnejšie jedlo aké kedy v živote ochutnali. Je to gastronomický zážitok ako žiadny iný!

Lukáš Hesko - 20.07.2017
Varenie ho priťahovalo už od malička. Preto vycestoval už ako 17 ročný do sveta. V Londíne pôsobil v Michelinskej reštaurácii The Pass. Po krátkej pauze na Slovensku v reštaurácii Camouflage opäť zavítal do zahraničia.
Jeho kulinárske umenie vyšpičkoval v Stockholme v prestížnej reštaurácii Gastrologik a reštaurácii Mathias Dahlgren.
Lukáš bol zroditeľom konceptu a myšlienky reštaurácie FACH a aj keď už v nej nepôsobí, bol za jeho unikátnu kreativitu a prístup k zákazníkom ocenený. Vyhral prvé miesto v súťaži Gurmán Award 2017. Stal sa tak najlepším Šéfkuchárom roka.

Tomáš Lysý - 30.07.2017
Vždy ho fascinovala ázijská kuchyňa. Dlhé roky spolupracoval ako sushimajster v reštaurácii Fou Zoo. Prednedávnom sa stal šéfkuchárom novo otvorej top reštaurácie Isai, kde pripravuje nie len sushi ale aj ázijské kulinárske špecialiy.
Sushi pre Tomáša nie je výsadou Japoncov. Prispôsobuje ho európskym chutiam a ich návykom. Dáva tomuto jedlu nový rozmer, nesnaží sa nechať vyniknúť len rybu, ale aj iné ingrediencie.
Odjakživa vedel, že bude kuchárom. Tomášovými učiteľmi, ktorí ovplyvnili jeho smerovanie, boli Japonec a Čech. Jeden do neho vniesol viac pokory, druhý viac techniky.

Roland Huber - 21 – 28.07.2017
Roland Huber je hlavným šéfkuchárom hotela Grand Hotel Restaurant Le Ciel * vo Viedni v Rakúsku. Vyhlásený šéfkuchár  vyhral 1. miesto v súťaži Junge Wilde 2008, 3 klobúky (17 bodov) s Gault Millau a 94 bodov s A la Carte a Le Ciel v súčasnosti drží jednu Michelinskú hviezdu.

Michal Konrád - 29.07.2017
Narodil sa v Bratislave, ale vždy ho priťahovali vzdialené atraktívne miesta. Pracoval na vedúcich pozíciách v prestížnych reštauráciách, ako je Cocoon, Kyashii a Chino Latino v Londýne. Od roku 2010 vedie reštauráciu Fou Zoo, ktorá v manifeste Gurmána obhájila tri zlaté vidličky a stala sa tak najlepšou prémiovou reštauráciou na Slovensku.




2017 © INTERSONIC MEDIA s.r.o.
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky